Kingológia-szerintem

Most kell tenni! Most kell fordulni!

Itt az idő, ez az az idő, amikor az egész bolygó emberisége leáll. Majdnem egy pillanatban, és nagyjából egy hullámban.

Váltás van. Most van a váltás.

Sokaknak rossz ez, másoknak jó? Nem. Mindenkinek rossz valahol, és időnként tudunk benne jót is találni. Viszont néha, némelyeknél lehet olyan érzés, ami nagyon furcsa ebben a káoszos, sokszor siránkozó, túlhajszolt, ideges időkben: egyfajta megnyugvás, lenyugodás, belső öröm állapota. Ha ez rád is igaz, legalábbis néha, akkor olvass tovább, mert lehet neked is inspiráló gondolatok lesznek benne.

Most változni hangfile- ahogy eszembe jutott, csak mondtam…

(Ezt a hanganyagot 2020 április 2-án vettem fel magamnak – és kicsit rávártam, hogy később is igaznak érzem-e majd, vagy csak megérzéseim játszottak velem – megosztom, mert igaznak tartom. Egyébként egyre többen mondanak hasonlót azóta.)

Mindenkinek lehetősége van átrendezni az életét

Akik erre nem készültek egyáltalán eddig, nem merült fel bennük, azok talán nem fogják átrendezni az életüket. Lehet kicsit kényelmetlenebbül majd, de ugyanott fogják folytatni, ahol előtte.

Akik már gondolkodtak bármikor is a váltáskor, abból valamennyien meg fogják lépni. Lehet, hogy pár nem tudja, mert visszahúzó erők hatására, mint például barát, társ, család, nem tudnak váltani, beleragadnak a régibe, és gyakorlatilag elhaláloznak valamilyen szinten, fizikálisan is, vagy csak lelkileg.

A lélek tudja, hogy itt az idő.

Kingológia

A lélek, aki azért érkezett ide, ezért az időért, ezért a váltásért, ezt a leállást, ezt a magába fordulást fel tudja használni: „Most, most kell tenni. Most, most, most kell fordulni.”

Igen, biztos vagyok benne, lesznek olyanok, akik bármennyire is érzik ezt, mégsem lesznek képesek meglépni.

Mondok egy példát arra, hogy

Mit jelent a külső és belső valóság különbsége

Nem szeretek olyanoknak adni, akik nem érdemlik meg. Mondjuk odajön valaki, kéreget, azt mondja, hogy ételre gyűjt, vagy a gyerekeinek. Meg szoktam nézni, át szoktam gondolni, hogy tényleg úgy néz-e ki. Ha úgy látom, úgy ítélem meg, hogy tényleg oda szánja, akkor adok. De ez például ma megváltozott bennem. Ma arra jöttem rá, hogy csak attól függ, adok vagy nem adok, hogy én abban a pillanatban mit éreztem saját magamban, akarok adni, úgy érzem, hogy adnom kell, vagy nem. Ha bennem van az adás, akkor adok. Ráadásul utólag volt egy olyan pici érzésem, hogy csaló, vagyis nem arra kell neki. De akkor odaadtuk azt a pénzt, nagyobb pénzt, bankjegyet.

Érezhető a különbség?

Most nem az számít, hogy a másik mit mond és hogyan viselkedik. Csak az számított, hogy én mit tartottam jónak. Amikor azt éreztem, hogy ez az adás ideje, akkor aki ott volt, az kapott. Nem ítélkezek, vagy véleményt alkotok, hanem adok.

Ha én azt érzem, hogy most kell változni, akkor nem gondolkozok arról, hogy jó időszak-e vajon ez a változásra, hogy vajon mit hagyok magam mögött, mit akarok átmenteni – csak változok. Megadom magam annak, hogy ezt érzi a lelkem. Ezt jelenti, hogy a belső, valódi önmagunknak a felszínre hozása, sőt, az a szerint való cselekvés.

Vannak olyanok, akik nem fogják ezt választani, mert fel sem merült eddig bennük, és nem hisznek saját belső hangjuknak. Vannak olyanok, akik erre készültek és képes is rá hogy ezt válassza. Persze közülük is lesznek olyanok, akik minduntalan vissza siklanak a régi rendszerbe akkor is, ha belül valahol úgy érzik, hogy kellene.

Akik soha még nem gondolkodtak ezen…

És van még egy nagyon érdekes csoport, és őket is, titeket szeretnélek megtalálni!

Akik még nem gondolkodtak soha olyanról, hogy spiritualitás, vagy a lelkem hangja, meg szellemi erők – akár kihagyták az egész ezoterikus, spirituális utat, még talán önfejlesztés sem volt benne az életükben eddig, önmegvalósítás sem volt. Azért nem volt, mert nem kellett. De most mégiscsak azt mondja valami bennük – benned, hogy

„Hoppá! Erre vártam! Azt sem tudtam, hogy erre várok, de mégiscsak erre vártam! Itt van!”

(Volt már ilyen érzés benned?)

És most nagyon boldog a lelkem, mert hogy ezzel én is megérkeztem ide, ebbe a pillanatba, amikor nagyon sokan fogják ezt választani.

Mire vártunk?

Hogy fogják hívni? Nem tudom. Elcsépeltek számtalan ÚJ nevet, új föld, új világrend – ez kimondottan negatív közülük.

Ezzel együtt van és lesz valami, amit mi teszünk, amit mi hozunk létre, és ez csak jó lehet, mert mi, akik ezt az újat választjuk, a jót választjuk. A jót, magunknak, és az új világnak.

Mert van az úgy, hogy nem lehet az egész világot egyben jóvá tenni. Először a saját életünket, majd egy kicsi világot, a környezetünket, majd egyre nagyobb világot jobbá tudunk tenni, ha összefogunk.

Nem lehet, és nem is kell az egész világot egyben, egyaránt segíteni. Kezdd kicsiben. Kezdd magaddal.

Kingológia

Ennek örülök most. És örülök, ha velem örülsz.

Te is egy vagy közülünk? Kapcsolódjunk.