Őszinte Tükör Teszt

3 perces, 12 kérdéses „őszinte tükröm” teszt megmutatja, hogy hol vagy, hol érzed magad tizenkét fontos életterületet értékelve, mindenhol 1-10 pontot adva magadnak.

Töltsd ki, nézd meg hány pontot értél el. Hol van elmaradás? Milyen területekre támaszkodhatsz, hogy a többin javíthass?

EGÉSZSÉG:

Egészséges vagyok, egészségesnek érzem magam. Ha fáradság, vagy betegség kerülget, meg tudom adni magamnak a figyelmet, pihenést, odafigyelést. A táplálkozás, körülöttem lévő szépség, a jó levegő és egészséges környezet segít egészségem és egészséges gondolataim gyors visszaállításában. Másnak is tudok segíteni egészsége helyreállításában. Érzem, ahogy az egészség és a szépség sugárzik rólam.

CSALÁD:

Családi életem: vannak családtagok, rokonok, vagy akiket annak tartok, van minőségi idő, szeretet, egymással foglalkozás, nevetés, törődés egymással.

PÁRKAPCSOLAT:

Párkapcsolatom: van kedvesem, jók a beszélgetéseink, együtt járunk (XY- tánc, edzés, színház, mozi, kirándulás) közös programokra és az intim együttléteink is csodálatosak – jól érzem magam a társaságában.

KÖRNYEZET:

Otthonom, lakásom, házam ott van, ahol szeretek élni, berendezése engem (is) tükröz, szeretem csinosítani, reggelente boldogan ébredek itt. Van olyan kis szobám, kuckóm, sarkom, ahol az általam fontosnak és szépnek tartott tárgyak vesznek körül.

ÉN IDŐ:

Van Király-Nő időm, vagyis időm magamra, terveim csiszolására, vágyaim megérzésére, naplózásra, elmélyülésre, meditációra, amiből mindig megújult erővel és inspirációval kezdek a napi fontos dolgaimhoz.

FITTSÉG:

Megvan a napi-heti testedzésem, fitt vagyok, boldog vagyok a testem használatától, a szépségtől, amit közben látok és érzékelek, a ruhától, amit viselek közben, a kihívástól és az esetleges komfortzóna átlépéstől.

KARRIER:

Karrierem szépen alakul, mindig vannak új kihívások, változó életemet leköveti a változás a munkámban. Szeretek a napi feladatokhoz kezdeni, jó érzéssel töltenek el sikereim, értékelnek és én is értékelem magamat.

PÉNZ:

Pénzügyi helyzetem, amit vállalkozásom és munka és más körülményeim befolyó összegként hoznak, azok elegendőek számomra, családom számára, jut belőle finom és minőségi ételekre, jó házra, életkörülményekre, tanulásra és művelődésre, mások segítésére.

MUNKA:

A munkaidőm annyi, hogy nem érzem túlzásnak, nagy leterheltségnek. Jó érzés alkotni, jó érzés használni az agyamat, testemet, tudásomat és képességeimet mások segítésére, valami szép és jó létrehozására.

SPIRITUALITÁS:

Spirituális fejlődésem folyamatos, foglalkozok hitemmel, önfejlesztéssel, önismerettel, olvasok, vagy tanulok ezekről, járok csoportokba, ahol ilyenekről beszélgetünk, tartozok közösséghez. Minden évben egyre jobban tudok kapcsolódni saját magamhoz, mélyebben ismerem meg magamat, el tudok mélyülni magamban akár a természetben, akár valami spirituális program kapcsán. Élvezem, ahogy egyre mélyebben ismerem meg magamat, és ezt az egységet kamatoztatom életem más területein, mint egészség, párkapcsolat, szeretetteljes családi és baráti kapcsolatok.

ALKOTÁS:

Ez a Király-Nő koronája, ékessége, ez az az alkotás, amit csak én, csak az egyéniségem teljes tudatában és használatával tudok létrehozni, megalkotni, ebben a világban megmutatni. Ez az, amivel másoknak segítek, másokat inspirálok, motiválok, amiben szakértő vagyok, ahol saját hangomat és a bennem lévő mélyről feltörő tudást meg tudom mutatni, át tudom adni.

KÜLDETÉS:

Van egy jövőképem, egy távoli, fenséges cél, amiért élek, ami túlmutat a hétköznapokon, az egyes embereken, amit csak összefogással lehet teljesíteni. Ez a cél, ami a horizonton a legtávolabbi pontom, tisztán látom, nem tévesztem el az irányt. Ez az, ami borongós napokon is tiszta, mélyről jövő lelkesedéssel tölt el, amiért képes vagyok tenni, ami alapja a hivatásomnak, és életem nagyobb, mélyebb értelmének.